COVID-19 Update

In verband met het coronavirus hebben wij de nodige maatregelen getroffen om uw gezondheid, en die van onze medewerkers te beschermen. Middels dit nieuwsbericht willen wij u hierover informeren.

Wij helpen u graag in de winkel en wanneer gewenst kunnen wij u ook kleding bezorgen. Maar wij vinden het voor u en ons team ook belangrijk dat wij voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus in onze winkel te voorkomen met elkaar toepassen.

Wij vragen u en ons team fysiek contact te vermijden en een gepaste afstand – van 1,5 meter volgens de richtlijnen van het RIVM – te bewaren en regelmatig de handen te wassen en/of te ontsmetten. De winkel en de winkel inrichting maakt het mogelijk om op goede en gepaste wijze klantenspreiding toe te passen. Met onze ruime winkeloppervlakte van 330 m² en de gescheiden paskamers (5x) is dit goed mogelijk.

Wij hebben extra hygiënische maatregelen getroffen, zoals frequentere schoonmaak van het kassablok, de paskamers, toiletten, kledingrekken en pinautomaat. Bij de kassa’s gaat onze voorkeur uit naar een pinbetaling.

Wanneer u liever gebruik maakt van een persoonlijk verkoopmoment dan kunt een afspraak maken van tussen 09:30 en 12:30. Onze gezellige koffietafel hebben wij helaas wel moeten sluiten.

Medewerkers met verkoudheidsklachten zijn niet aanwezig, heeft u zelf verkoudheidsklachten? Dan zien we u heel graag op een ander moment terug.

Wij houden de besluiten van de overheid zeer nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van het RIVM op. Wij kunnen u helaas op dit moment niet het serviceniveau bieden wat u van ons gewent bent maar heten u van harte welkom met inachtneming van de huidige regels en adviezen van het RIVM

Let goed op uw gezondheid.

Team Eringa Mode.

 

Eringa Mode

Oranjestraat 28, Almelo
7607 BK Netherlands