SUMMUM

Summum Woman is een damesmerk die als geen ander Amsterdamse nuchterheid en internationale allure weet te combineren. De collecties van Summum Woman zijn simpel, clean, vrouwelijk, luxe en draagbaar.

Twee vriendinnen startte in 1998. Sinds deze tijd weet dit Amsterdamse merk collecties te maken voor de vrouw van de wereld: De moderne vrouw die weet ze wil en haar eigen keuzes durft te maken. Summum Woman is niet alleen maar een modemerk voor vrouwen, maar is inmiddels een lifestyle voor vrouwen over de hele wereld.

Kenmerken van Summum Woman

De items zijn uitermate geschikt om onderling te combineren en geschikt voor verschillende gelegenheden. Wie zegt dat elegantie niet lekker kan zitten? De look en feel van Summum Woman is altijd vrouwelijk en luxueus. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en zitten erg comfortabel. Altijd met luxe afwerking, waardoor Summum Woman ook perfect is voor een avondje uit of een feestje. De collecties van Summum Woman bestaan uit een grote verscheidenheid van verschillende items. Hier zie je bijvoorbeeld: tops, T-shirts, blazers, jurken, vesten, blouses, broeken en jumpsuits.