Studio Anneloes

Bij het Nederlandse merk Studio Anneloes gaat het om stijl en comfort. Studio Anneloes maakt haar kleding voor vrouwen die houden van comfortabele, maar zeker stijlvolle kleding. De collecties worden gebasseerd op de nieuwste trends. Door de afwisseling en meerdere collecties zit er altijd iets moois bij voor jou!

Tevens heeft Studio Anneloes een basis collectie met de basiskleuren: zwart, blauw en wit. Artikelen zoals de poppy blouse en de margot trouser zijn daarom never out of stock. Hoe fijn is dat!

Toont alle 7 resultaten

06702COCO

€129.95

6837DONNA

€169.95

ANDREASPARKLEPU

€99.95

ENORAWRAP6647

€139.95

MIRIAN LS MINI

€169.95

RIHANNA RIB TEE

€79.95

ROSELLADRESS

€149.95

Studio Anneloes, Travel-kwaliteit

Om de comfortabale Travelstof staat Studio Anneloes bekend. Ongeveer 90% van de collecties bestaat uit deze kwaliteit stof. De broeken, tops en blazers worden onder andere gemaakt van de comfortabele Travelstof. De stof is er in verschillende diktes. Ga voor een dunnere stof in de warme zomer maanden en voor een dikke stof in de koude winter maanden.

De stof staat niet alleen bekend omdat, het zo lekker zit. Door de easy care eigenschappen is de het makkelijk te wassen en kreukvrij. De stof is verder erg ademend, duurzaam, snel drogend, extra elastisch en vorm- stijlvast. De Travel-kwaliteit wordt 100% in Italië geproduceerd. Door deze eigenschappen draag jij jouw kleding van Studio Anneloes toch met alle plezier?

Duurzame Kleding & Textiel

Samen met brancheorganisaties, de Rijksoverheid en 50 andere kledingmerken tekende Studio Anneloes in de zomer van 2016 het Convenant Duurzame Kleding & Textiel. Doel van dit convenant is het verduurzamen van de kleding- en textielsector zodat het aanbod van kleding en textiel eerlijker en duurzamer wordt.

Met de ondertekening van dit convenant geeft Studio Anneloes de garantie dat de collecties worden geproduceerd in textielfabrieken waar werknemers tegen een leefbaar loon in gezonde en veilige omstandigheden werken. Daarnaast hecht Studio Anneloes waarde aan het verminderen van de milieuschade die het produceren van kleding met zich meebrengt. Zo wordt bijvoorbeeld de Travel-stof dankzij de oplossingen van het Europese Ecolab op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Hierbij staan energiebesparing en afval- en vervuilingsbeperking centraal.