Someday

Someday

Someday staat bekend om het comfort van de kleding. Door de eenvoud kun je het merk herkennen. Hier door is de kleding makkelijk te combineren met de rest van je gaderobe.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De schoonheid van Someday

Wat is er heerlijker dan je mooi voelen in kleding dat ook nog eens comforttabel zit? Someday droomt van de dag waarop iedere vrouw zowel mooi als comfy door het leven kan gaan. In het uitgebreide assortiment van dit merk vind je modieuze kledingstukken die allemaal eenvoudig te combineren zijn met de fashion die je al in de kast hebt hangen. Kies voor fijne basics of fashion pieces met een print. Ieder kledingstuk van Someday is op haar eigen subtiele manier uniek. Denk aan een apart ontwerp, een bijzondere hals of een mooi vallende stof. Toch verliest het merk nooit de simplistische schoonheidt. Wij hebben de nieuwste fashion van Someday voor je in onze webshop gezet.

comfortabel

Ultiem comfort kan zonder moeite samengaan met stijlvolle fashion. De kleding van Someday is vervaardigd uit de fijnste stoffen, zodat jij je altijd op je gemak voelt in jouw outfit. Dit fashion label gelooft niet in extreem strakke pasvormen. In plaats daarvan ontwerpt Someday liever kledingstukken die iets ruimer zitten maar tegelijkertijd wel jouw lichaam op de juiste manier accentueren.

Iedere vrouw verdient prachtige kleding gemaakt van goede materialen. Jouw nieuwste pieces koop je eenvoudig via Eringa Mode