SOMMERMAN

Bij Sommermann vind je unieke damesmode volgens de laatste modetrends. Dit Duitse merk is al bijna een eeuw hét merk bij uitstek voor de klassieke vrouw. Tover jezelf om in elegante kleding en straal elegantie en schoonheid uit met dameskleding van dit high-end label. Sommermann gaat mee met de huidige trends zonder haar bijzondere stempel te verliezen. Dankzij een optimale pasvorm en luxe stoffen staat Sommermann altijd garant voor een perfecte kwaliteit. Bekijk het ruime aanbod en koop Sommermann in onze online shop hier bij Eringa Mode.

Momenteel zijn we achter de schermen druk bezig met een nieuwe webshop; helaas staat er momenteel geen voorraad op onze website. Kom daarom gezellig langs in onze winkel

Sommermann is een merk dat vooral geroemd wordt om de vrouwelijkheid van al haar kleding. Kleurrijke tops en glinsterende patronen maken van elk fashion item een ​​snoepje voor het oog. Sommermann heeft een ruime keuze uit de meest uiteenlopende kledingstijlen. Zo kun je zelf kiezen of je voor flitsende kleding gaat of voor elegante, ingetogen kleding. Vooral de truien van Sommermann zijn erg populair vanwege hun mooie kleuren en bijzondere dessins.