RAPHEALLA BY BRAX

Brax Raphaela is een bekend broekenmerk voor actieve vrouwen die oog voor detail hebben. Raphaela staat voor het beste materiaal, vakmanschap en een sportieve uitstraling. Verfijnde pasvorm en innovatieve riemvariaties zorgen voor een perfecte pasvorm voor individuele figuren. Een bijzonder kenmerk van deze broeken en jeans is de dynamische elastische taille. De juiste snit optimaliseert niet alleen het comfort, maar zorgt ook voor de gewenste look.

Momenteel zijn we achter de schermen druk bezig met een nieuwe webshop; helaas staat er momenteel geen voorraad op onze website. Kom daarom gezellig langs in onze winkel

Lylith en Lavina

De juiste snit optimaliseert niet alleen het comfort, maar zorgt ook voor de gewenste look. De toelopende pijpen van de ultra-slim broek Lyllith laten je benen langer en slanker lijken. De hoogwaardige look wordt afgemaakt door details als rits zakken en mooi verwerkte naden. De tailleband van de Lavina broek is gemaakt van dezelfde stof als de broek zelf.

Pamina

De Pamina is een echte bestseller bij Eringa Mode. De broek heeft een elastische tailleband, hierdoor valt altijd alles aan de voorkant mooi recht. De broek is gemaakt voor de vrouw met wat stevige bovenbenen. De Pamina valt wat rechter, daardoor is de broek wat wijder bij de knieën.