Opus

OPUS is opgericht in het jaar 2000. Toen die tijd was het nog een broekenmerk. In 2007 zijn ze zich meer gaan richten op de complete collecties. De collecties zijn gemaakt op basis van vrouwelijkheid, casual fris en toegankelijkheid.

 

Momenteel zijn we achter de schermen druk bezig met een nieuwe webshop; helaas staat er momenteel geen voorraad op onze website. Kom daarom gezellig langs in onze winkel

Verschillende leveringen

Door de verschillende leveringen kun jij altijd weer wat nieuws vinden wat bij jouw past. OPUS levert bij ons namelijk elke week nieuwe items. Hierdoor hangt het vak van OPUS altijd vol en is er voor ieder wat wils. De kleuren en prints lopen mooi in elkaar over. Hierdoor kun je het altijd de collecties samen combineren in het zelfde kleurenthema.

Casual mode & goede kwaliteit

OPUS is het merk voor casual mode van een goede kwaliteit. Simpel, geen poespas, less is more, is hoe wij bij Eringa Mode het merk kunnen omschrijven. Tevens heeft OPUS een goede prijskwaliteitsverhouding. Kleine details en perfecte pasvormen voor de moderne vrouw, dat is wat het merk voornamelijk biedt. OPUS gebruikt veel natuurlijke materialen zoals, Katoen, Viscose, wol en linnen. Nieuwe trends, musthaves en praktische basics is waar ze bekend om staan.