OLSEN

Olsen wil graag de schoonheid van vrouwen benadrukken. Elke vrouw is mooi van binnen en buiten en dat is de inspiratiebron van Olsen. Mode is volgens Olsen een kans om plezier te hebben. Omdat de kledingkast wordt vereenvoudigd is de kleding tegenwoordig multifunctioneel. Zo kun je de kleding zowel sportief evenals klassiek dragen.

Momenteel zijn we achter de schermen druk bezig met een nieuwe webshop; helaas staat er momenteel geen voorraad op onze website. Kom daarom gezellig langs in onze winkel

Kleurrijke stoffen, exclusieve printontwerpen en hoogwaardige materialen. Dat is Olsen bij Eringa Mode. Bij Olsen spelen ze in op de laatste trends, echter let Olsen erop dat de kleding vrouwelijk casual is. Bij dit merk staat makkelijk aankleden voorop. Zo zijn de materialen en modellen altijd comfortabel.

Olsen is erg bewust van de impact op het milieu. Het merk houdt graag rekening met mens, milieu en dier. Hier wordt dan ook opgelet tijdens de productie. Zo wordt de mode gemaakt onder duurzame omstandigheden.