Kyra&Ko

Kyra & Ko is een merk van Nederlandse bodem. Het kledingmerk is opgericht in 2003. Sinds die tijd is het merk erg hard gaan groeien. Inmiddels hebben ze al in verschillende Europese landen hun merk liggen. Het succes is niet gek. De collecties zijn er uniek en de kleding is van goede kwaliteit.

 

Kyra & Co richt zich op de volwassen vrouw die weet wat ze wilt. De collecties zijn namelijk uitgesproken en functioneel. Dit past precies wat bij de vrouw past die voor Kyra & Co gaat.

De unieke kleuren en prints

Het inspelen op de trends doet Kyra & Ko al jaren. Dit doen zei alleen met hun eigen touch. Hierdoor pik jij Kyra & Ko er altijd tussen uit. Het damesmode merk is volwassen met een sportief-klassieke twist. De prints kun je herkennen aan de vrolijke, elegante en unieke kenmerken. Het kleurgebruik is altijd levendig en uitbundig, maar zeker niet schreeuwerig.

Iedere collectie bestaat uit vier kleurverhalen. Deze kleurverhalen vormen de basis van iedere collectie. De prints komen ook altijd weer terug. Ze zijn geometrisch met kleuren, ook zijn de bloemen prints elk seizoen terug te zien.

Pasvorm en draagcomfort

Om de geweldige pasvorm en het gebruik van fijne materialen staat Kyra & Ko bekend. Het damesmode merk ziet zichzelf als vrouwvriendelijk. Het draagcomfort staat naast het ontwerp voorop. Het moet niet alleen mooi zijn, maar het moet ook lekker zitten en natuurlijk je figuur flatteren. Daarom zijn de lengtes van de jurken en rokken altijd net onder de knie voor een elegante look.