Kyra & Ko

Kyra & Ko voor stijlvolle Dames

Kyra & Ko is een nederlands merk en in 2003 opgericht. Sindsdien groeit het damesmode merk ontzettend hard en is inmiddels in meerdere Europese landen verkrijgbaar. Het succes is ook niet zo gek, want het merk heeft kwalitatieve en unieke collecties. Kyra & Ko richt zich op de volwassen dame die weet wat ze wil. De collecties zijn uitgesproken en functioneel en dit past dan ook precies bij de Kyra & Ko vrouw.

De unieke Kyra & Ko kleuren en prints

Kyra & Ko gaat mee met de trends en vaart al sinds het begin een eigen koers. Daardoor pik je Kyra & Ko overal tussen uit. Het damesmode merk is volwassen en sportief-klassiek, maar altijd met een vrolijke, unieke en elegante touch. Het kleurgebruik is altijd levendig en uitbundig, zonder schreeuwerig te zijn. Iedere collectie bestaat uit vier kleurverhalen en deze vormen de basis van iedere collectie. Ook herken je Kyra & Ko aan de unieke en eigen prints. Geometrische prints met kleuren, maar ook prints met bloemen komen ieder seizoen weer terug.

Pasvorm en draagcomfort

Kyra & Ko staat bekend om de geweldige pasvorm en het gebruik van fijne materialen. Het damesmode merk ziet zichzelf als vrouw-vriendelijk. Het draagcomfort staat naast het ontwerp voorop. Het moet niet alleen mooi zijn, maar het moet ook lekker zitten en natuurlijk je figuur flatteren. Daarom zijn de lengtes van de jurken en rokken altijd net onder de knie voor een elegante look.

Bekijk ook onze andere merken

Eringa Mode

Oranjestraat 28, Almelo
7607 BK Netherlands