Geisha

Geisha is hét merk voor de stijlvolle Nederlandse vrouw. Het merk staat voor trendy, stoer en last but not least: onmiskenbaar vrouwelijk. Geisha kleding staat vooral bekend om de perfecte kwaliteit, een prachtig design en een aantrekkelijke prijs. Het is dan ook niet voor niets dat Geisha al een paar keer is uitgeroepen tot bestverkopend merk .
Kenmerken van Geisha

De kleding van Geisha is eigentijds, eigenzinnig en vooral stijlvol. Het merk laat zich inspireren door de Japanse cultuur en dat maakt het dat Oosterse invloeden terug te vinden zijn in de collecties. Toch zijn de collecties gevarieerd, altijd verassend en goed te combineren. U kunt Geisha kleding herkennen aan opvallende prints en speelse details, maar de collecties zijn ook rijk aan klassieke en tijdloze kledingstukken.

Zo vindt u bij Eringa Mode stijlvolle jurkjes, tops en jeans, maar ook vesten en colberts waarmee je de look helemaal afmaakt. De collecties van Geisha zijn altijd verrassend: van übervrouwelijk, zakelijk tot stoer. Kortom, Geisha heeft voor ieder wat wils.

Bekijk ook onze andere merken

Eringa Mode

Oranjestraat 28, Almelo
7607 BK Netherlands