FUCHS & SMITT

Het merk Fuchs en Schmitt richt zich bewust op vrouwen die zich niet laten leiden door modetrends, maar waarde hechten aan een expressieve en elegante stijl. Het geheim van mode zit hem in de combinatie van functionaliteit en emotie, aangevuld met excellente kwaliteit, productinnovatie, uitstraling en comfort. Jassen zijn ademend en gemakkelijk te onderhouden en voldoen tegelijkertijd aan de mode-eisen van vrouwen die van elegante kleding houden.

Momenteel zijn we achter de schermen druk bezig met een nieuwe webshop; helaas staat er momenteel geen voorraad op onze website. Kom daarom gezellig langs in onze winkel

Fuchs en Schmitt zijn mode-experts als het gaat om jassen en jacks. Het merk profiteert van haar jarenlange ervaring en expertise in het veld. Een functionele jas van Fuchs en Schmitt, een elegant gewatteerd jas of zelfs een double-breasted jas heeft altijd een hoogwaardige afwerking en een tijdloos design. De collectie wordt gekenmerkt door sportieve en praktische snitten en een vrouwelijk elegant design. De fabrikant gebruikt hoogwaardige eenden dons en veren bij de productie van dons jassen en bodywarmers van stretchstof. Hierdoor zijn de dons jassen van Fuchs en Schmitt lichter dan jassen en zijn ze comfortabel en warm in de winter. Er ontstaat een vrouwelijk silhouet met een voering die elk figuur flatteert.