Expresso

Expresso is een Nederlands modemerk dat zich richt op de stijlvolle vrouw. Hun belangrijkste missie is dat de vrouw zich mooi voelt. Niet voor niets is het team van Expresso daarom samengesteld uit 70% vrouwen. Dutch design voor vrouwen en door vrouwen gemaakt. Het ontwerpteam ziet mode vooral ook als een elegante manier om jezelf te uiten. Daarnaast staat het merk voor duurzaamheid. Door gebruik te maken van duurzame materialen, probeert Expresso haar bijdrage aan een betere (mode)wereld te leveren.

De collecties van Expresso kenmerken zich door het accentueren van de vrouwelijke vormen en het verbloemen van de minder positieve punten. De designs zijn elegant, comfortabel, stoer en origineel. Het eigentijdse ontwerp gaat altijd uit van vrouwelijkheid, want dat maakt vrouwen tot wie ze zijn. De pasvorm is uitstekend en de maatvoering loopt van maat 36 tot en met 46.

De collecties bestaan uit meerdere thema’s, uitgevoerd in opvallende style-items en goede basics aangevuld met bijpassende accessoires.

Bekijk ook onze andere merken

Eringa Mode

Oranjestraat 28, Almelo
7607 BK Netherlands