Donna Dura

Donna Dura maakt duurzame kleding voor de modebewuste vrouw. Dit Nederlandse modemerk weet precies wat vrouwen verlangen van hun kleding: een hoog draagcomfort, mooie materialen en perfecte pasvormen. Het doel van Donna Dura is om vrouwen te laten stralen, en met de mooie items uit deze collectie lukt dat absoluut.

Duurzaam en flatteus
Het Nederlandse kledingmerk Donna Dura is gestart vanuit een voorliefde voor mooie kledingstukken van een bijzonder hoge kwaliteit. Duurzaamheid, draagcomfort en verantwoord produceren staan hoog in het vaandel bij dit modelabel, en dat is te zien aan de items in de collectie van dit merk. Alle kledingstukken van dit merk worden gemaakt in professionele Europese ateliers die enkel en alleen werken met duurzaam geproduceerde materialen. Hierdoor blijven de items uit deze collectie gegarandeerd langer mooi. Maat voering gaat van 36 tm 46

Naast verantwoord en duurzaam zijn deze collecties ook heel breed samengesteld. Een beetje slim combineren en je kunt met de items van dit merk eindeloos vooruit. Van casual tot chique, bij dit merk vind je zeker de juiste outfit voor iedere gelegenheid. De flatteuze en vrouwelijke pasvormen maken van Donna Dura het kledingmerk voor volwassen vrouwen met een goed gevoel voor stijl. Vrouwen met een oog voor hoogwaardige kleding weten: ze zullen stralen in de kleding van Donna Dura.

Bekijk ook onze andere merken

Eringa Mode

Oranjestraat 28, Almelo
7607 BK Netherlands