Creen Stone

Creenstone

De jassen van Creenstone zijn razend populair. De jassen zijn van een fantastische kwaliteit en gaan mee met het modebeeld. Zo komt Creenstone elk seizoen weer met nieuwe ontwerpen die natuurlijk praktisch en duurzaam zijn, maar ook zeker trendy. Met een jas van Creenstone heb je dus het beste van 2 werelden. Of je nou een stoerder jas wilt of  juist een jas met een trendy uitstraling. Creenstone heeft voor elke vrouw een jas.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Het merk Creenstone is afkomstig van Nederlandse bodem, deze dames jassen worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn ontworpen voor de moderne en zelfstandige vrouw. De Creenstone jas wordt gekenmerkt door hun perfecte pasvorm, speelse belijningen en luxeuze details. Bij deze jas kun je de twee begrippen comfortabel en functioneel perfect met elkaar te combineren.

Creenstone jassen online bestellen

De Creenstone jassen zijn geschikt voor verschillende jaargetijden. Dus zowel voor uw winterjas of uw zomerjas kunt u terecht bij de Creenstone. De prachtige collectie Creenstone jassen wordt elk seizoen aangevuld met vernieuwende moddellen. De jassen zijn altijd tot in de puntjes uitgewerkt. Zoek jij een jas met een leuk kleurtje? Dan is dit jouw jassen merk.