CAMBIO

Het merk Cambio is toch wel een van de uitschieters bij Eringa Mode en zou in jouw kledingkast niet mogen missen. De perfecte pasvorm en de hoge kwaliteit worden gecombineerd met stijlvolle designs. Dit maakt dat jij jouw Cambio broek het liefst elke dag opnieuw wilt dragen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Cambio dameskleding

Als een merk uitsluitend één kledingstuk in de collectie heeft, dan weet je dat het een goed kledingstuk is. De designers kunnen immers al hun aandacht aan dit ene item besteden. Bij Cambio is dat niet anders. Ben je op zoek naar een perfect zittende spijkerbroek of pantalon? Dan is er een grote kans dat je bij dit merk zult slagen. Cambio staat namelijk bekend om hun uitmuntende pasvorm.

Cambio broeken: een echte must-have

Heb je eenmaal een Cambio broek, dan wil je nooit meer anders. De broeken zitten comfortabel dankzij de goede kwaliteit materialen die worden gebruikt. Er zijn veel verschillende modellen waardoor er altijd een broek te vinden is die bij jouw lichaamstype past. De linnen exemplaren zijn perfect voor een warme dag.

Cambio jeans en pantalons

Cambio jeans en pantalons komen in veel verschillende modellen. De Piper is een slanke jeans met normale taille. Liu is een skinny jeans met lage taille en Parla een skinny jeans met normale taille. Op zoek naar een nette Cambio pantalon? Probeer de Renira voor een stoffen broek met klassieke strijkplooien of de Ros voor een stoffen broek met vaste strijkplooien.