BETTY BARCLAY

Betty Barclay is een echt begrip in de modewereld en de collecties zijn elke keer weer vernieuwend. Het merk richt zich volledig op vrouwen en dus staat het maken van mooie kleding dat de vrouwelijke vorm accentueert voorop.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Betty Barclay is een vrouwenmerk dat alle recht van spreken heeft als het gaat om mode. Het merk is opgericht in de jaren 30, wat betekent dat het merk immens veel ervaring heeft met trends en alles wat erbij komt kijken om uniek te zijn.

Dit merk heeft veel verschillende dingen te bieden, vanwege de moderne trends, gecombineerd met eigenzinnige details, die de kennis van het merk weergeven. .

De items bevatten veel trends van nu. Prints zijn in overvloed toegepast door Betty Barclay, net als de combinatie van verschillende stoffen en kleuren. Zowel speelse, sportieve als volwassen, chique items maken de collectie compleet.

Het merk richt zich met name op de klassiekere vrouwen. Basics zien we minder in de collectie terug, maar daarin tegen unieke items, die de outfit een geweldige en stijlvolle boost geven..