10 DAYS

Een echt Amsterdams merk wat sinds 2007 al staat voor onafhankelijkheid, authenticiteit en de beste versie van jezelf zijn. Dat is 10 DAYS. Door de mooie stoffen en de zeer comfortabele pasvorm is het de perfecte combinatie. Het merk heeft echt haar eigen stijl en is overal tussen uit te halen. 10 DAYS laat al haar items binnen Europa produceren. Hierdoor is het merk super duurzaam.

Momenteel zijn we achter de schermen druk bezig met een nieuwe webshop; helaas staat er momenteel geen voorraad op onze website. Kom daarom gezellig langs in onze winkel

Drops

10 DAYS heeft verschillende drops in het jaar. Elke drop heeft haar eigen kleuren en verschillende styles. Het merk kent geen seizoenen en is daarom in elke tijd van het jaar te dragen. Hierdoor is het merk niet alleen duurzaam, maar ook tijdloos.

De perfecte basis

Bij elke drop zit wel één basisartikel die jij altijd door kunt combineren met alles van die collectie. De wrapper maakt elke outfit af en kan altijd overal onder. Daarom is dit de perfecte basis. Ga bijvoorbeeld voor een jogger en wrapper in dezelfde print, hierover doe jij een grote sweater en je bent ready to go.